Категория Навигация:


Бебешки шишета Twistshake

ИНОВАТИВНОТО бебешко шише на Twistshake е създадено съвместно с родители, чиито деца са още бебета. Резултатът от това уникално сътрудничество е шише, което дава забавно и различно преживяване на децата, а на родителите са спестени много от неудобствата свързани с подготовката и храненето от бутилка.


Попитахме родителите какво изискват от едно бебешко шише:

 • Лесен начин за съхранение на порцията адаптирано мляко
 • По-малко време за приготвяне на млякото
 • Дизайн улесняващ държането на шишето
 • Атрактивни цветове
 • Лесно разбиване на бучките
 • Запазване на топлината по-дълго

Това е основата заложена в разработването на Twistshake и ние с гордост представяме продуктовата си гама, която е създадена в отговор на тези изисквания.

Елементи на бебешко шише Twistshake

TWISTSHAKE ANTI-COLIC
БИБЕРОН

Анти-колик биберон

Дизайнът на биберона на Twistshake наподобява природните форми. Сходството с майчината гърда прави прехода от кърмене към хранене от шише лесен и безопасен.

 • Гъвкавият връх е като зърното на гърдата и запазва естествения начин на сучене.
 • За да осигури нужната опора, долната част на биберона и мека и заоблена.
 • Анти-колик клапата намалява коликите и създава равномерна струя.
 • Ограничителят създава стабилна и безопасна опора, за да гарантира че биберона ще остане на място по време на цялото хранене.
 • Бибероните са в четири варианти, със сила на струята походяща за всяка възраст.
 • Изработен от най-качествен, изключително мек силикон. Без никакво наличие на BPA.

Бибероните на Twistshake са разработени с експерти в тази област и това е причината за предложим безопасен и гладък преход от кърмене към хранене с шише. Експертите, с които Twistshake се консултира имат над 20-годишен опит в правенето на биберони. Нашите биберони са разработен заедно с тях, посредством продължителни и внимателни изпитания по отношение на функционалността им.


ДНЕВНО ПРИГОТВЯНЕ

Всички продукти на Twistshake са направени да се допълват, за да може с няколко прости стъпки да се съкрати времето за приготовление.

Уминият дизайн на контейнерите на Twistshake прави храненето бърза и лесна задача. Контейнерът се пълни предварително и когато детенцето ви има нужда от храна, единственото, което правите е да изсипете съдържанието на контейнера в шишето, да го разклатите и готово! Един контейнер побира до 100 мл. адаптирано мляко, което е равно на едно хранене. Можете да използвате контейнерите за съхранение на бисквитки, стафиди, плодове или каша.

Също така, контейнерите могат лесно да се съединят, така че да имате подръка храна за целия ден.

СЪВЕТ! Имате повече от едно дете и използвате различни видове мляко? Просто използвайте различни цветове и така никога няма да се объркате!

 

 

Дневно приготвяне на бебешко мляко

TWISTFLOW

TwistFlow е уникална иновация от Twistshake. Системата е разработена да предотврати коликите и да не допуска прекъсвания в струята при хранене.

Неразтворените бучки адаптирано мляко могат да запушат биберона и да нарушат ритъма на сучене на бебето. Нашата уникална решетка ефективно разтваря млякото и намалява риска от запушване. Чувствителната клапа на биберона допуска въздух в шишето и не позволява образуването на вакуум. Това спомага както намаляването на коликите, така и равномерна струя.

Тази уникална решетка позволява да направите пиенето на вода по-забавно! Добавете нарязани парчета плодове или ягодки в шишето и решетката няма да им позволи да запушат биберона, а на децата ще им хареса разнообразието!

Тестове показват, че децата хранени с шишетата на Twistshake имат по-малко колики и прекъсвания в храненето в сравнение с деца хранени с конвенционални шишета.

Схема на Twistflow

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

За да предпазите здравето на детето си и да не позволите развитието на опасни бактерии е много важно шишето за хранене да може да се почиства лесно, както преди, така и след хранене.

Twistshake е с широко гърло, който позволява лесно и пълно почистване, както и много лесно пълнене.

Направете миенето още по-лесно като изплакнете шишето с вода веднага след употреба.

Всички продукти на Twistshake са подходящи за употреба в съдомиялна и микровълнова.

Бебешкото шише Twistshake е лесно за почистване.