Категория Навигация:


Tummy Sleep - мече за приспиване и успокояване на бебе

Prince Lionheart
Tummy Sleep

Още изгледи

  • Tummy Sleep
  • Tummy Sleep
  • Tummy Sleep
  • Tummy Sleep
  • Tummy Sleep
  • Tummy Sleep

 
69,95 лв.
Добавят продукти в кошницата


Tummy Sleep е играчка за успокояване и приспиване на бебета до 12 месеца.

През 1975 година доктор Уилям Елър, сложил микрофон в утробата на бременна жена и записал звуците, които бебето чува по време на бременността. Д-р Елър смятал, че новороденото като чуе тези звуци, те ще му действат успокояващо когато се сблъска с новата среда извън утробата. Откритията на д-р Елър са усъвършенствани и така се появява устройството за звуково успокояване Tummy Sleep.

От тогава Tummy Sleep се използва от родители, доктори и акушерки за да подпомогнат прехода на бебето от утробата към външния свят. То се използва в болници, родилни отделения и домове в целия свят. Tummy Sleep помага на бебето да получи необходимия сън за добър растеж и здраве, а когато бебето спи добре и родителите могат да отпочинат добре.

Записът от устройството се чува за около 5 минути, след което устройството преминава в тих “стенд-бай” режим, докато записът не бъде реактивиран от сензорите за звук или движение на устройството. “Стенд-бай” режимът удължава живота на батериите, дотогава докато по-силен шум, като плач или по-рязко движение от страна на бебето не включат записа за още 5 минути.

Комплектът включва:
- уред за звуково успокояване,
- играчка мече,
- кърпичка Silkie за задържане миризмите на родителите.

Звуковото устройство може да възпроизвежда оригинален запис от звуци в утробата на бременна жена, направени на 8 мм от ухото на неродено бебе, непосредствено преди раждането.
Възраст: 0+ месеца
Характеристики:         
   
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.