Категория Навигация:


Tommee Tippee - богато разнообразие от бебешки продукти

Tommee Tippee - Топ Предложения

Tommee Tippee - декорирани бебешки шишета

Диспенсери за мляко на Tommee Tippee

Силиконова залъгалка

Термо бебешки чаши


Към всички продукти на Tommee Tippee.

Tommee-Tippee e световно известна марка за висококачествени бебешки продукти и аксесоари, която също така е много популярна и сред българските мами.

Бебешките шишета на Tommee Tipppee са с оригинална модерна форма, високо качество и на много конкурентна цена цена. Серията Close to Nature е създадена след много години изследвания и тесктови след кърмещи майки и професионалисти. Те не съдържат бисфенол А – BPA free, който е карцерогенен и има редица други вредни въздействия. Предлагат се в три размера – 150 мл, 260 мл и 340 мл, както и в двойни опаковки на по-изгодна цена. Особено красиви са декорираните шишета от 260 мл в розово и синьо. Бебешките шишета на Tommee Tipppee са с антиколиков биберон, който на допир и мекота наподобява майчината гърда и бебето възприема храненето от шишето като приятно и естествено усещане. Системата ANTI COLIC PLUS, осигурява здравословно и активно хранене без прекъсване и намалява коликите чрез супер чувствителната антиколикова клапа и иновативната easy-vent технология.

Диспенсерите за сухо мляко на Tommee Tippee са много интересен и удобен продукт, който ви освобождава от допълнителното носене на сухо мляко. Те са идеални за съхранение на сухо мляко и могат да се поставят в самото шише, така че при хранене само изсипвате дозата в шишето и добавяте вода.

Препоръчваме безшумната и дискретна електрическа помпа за изцеждане на кърма на Tommee Tippee, която е лесна за сглобяване, почистване и употреба. Силиконова чашка на помпата нежно и ефективно изцежда кърмата като уредът има 4 фази на изцеждане: ниска, бавна, средна и бърза. Може да работи с адаптер или на батерии. В комплекта влиза стерилизаторна кутия (за микровълнова стерилизация ), 6 бр. подплънки, шише 1 x 150 ml, 2 контейнера за кърма и капак.

Много практичен е електрическият парен стелиризатор на Tommee Tippee, който побира 6 бебешки шишета и други бебешки аксесоари. Уредът има гладка и овална форма, а в комплекта влизат 1 щипка, една залъгалка, 2 броя бебешки шишета от 260 мл и една четка за шишета.

Залъгалките на Tommee Tippee са произведени от висококвалифицирани специалисти и покриват всички стандарти за безопасност. Бебето може да ги използва от самото раждане до неговото израстване с тях, при това, без да съществува някаква опасност от нарушаване на правилното развитие на неговата уста и зъбки. Залъгалките на Tommee Tippee са разработени и одобрени от екипи дентални специалисти, ортодонти и детски педиатри. Те са от чист силикон и перфектно прилягат на устата.

Tommee Tippee предлага интересна серия от дъвкалки и комбинация от дъвкалка и дрънкалка, които имат релефни повърхности и смекчаващо болката въздействие при никнене на млечните зъби като осигуряват масаж на венците.

Много разнообразна и удобна е серията от съдове на Tommee Tippee, която включва прибори за хранене, купи, лигавници, неразливащи се чаши, чинии и други, направени за лесно и приятно хранене Особено практични са лигавниците за еднократна употреба, а сощо така и пластмасовите лигавници с извивка.

Tommee Tippee предлага много богат асортимент от бебешки чаши за пиене в серията Explora – неразливащи се чаши за плавен преход от шише към чаша, чаши с удобни дръжки, чаши с вградена сламка и термо чаши, които да запазят напитката на бебето топла или охладена. Чашите са в красиви сини, зелени и розови цветове.

Към всички продукти на Tommee Tippee

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.