Категория Навигация:


Слинг шал избелен деним

ByKay
Слинг шал избелен деним

Още изгледи

  • Слинг шал избелен деним

 

55,00 лв.

125,00 лв. 

Добавят продукти в кошницата


Слинг шал на холандската марка ByKay (произнася се БайКай) от дънков плат в цвят избелен деним. Изтъкан от 100% памук, който е мек, приятен на пипане и напълно безвреден за бебето и родителя.

Когато носите бебето в слинг, то усеща миризмата на родителя, чува неговия глас, усеща топлината на неговото тяло и движенията му. Това го успокоява и го кара да се чувства по-добре. Когато се движите и вършите нещо, то с любопитство наблюдава какво се случва около него. Това стимулира развитието на неговите сетива и възприятия.

Родителят сам поставя слинга и го завръзва чрез един възел, след което лесно слага бебето. В комплектът са включени инструкции за поставяне (виж и видеото по-долу). След като няколко пъти поставите шала, ще го правите бързо и без да се замисляте.

При новородените и няколко месечните бебета се използват 3 позиции на носене отпред. Когато детето порасне, по-удобна е позицията за носене на хълбок или на гръб.

Предимства:
- слинг шалът може да се използва от първия ден след раждането,
- дълго време на употреба докато детето достигне 18 килограма,
- слингът се поставя и завързва (само един възел) преди да се сложи бебето,
- общо 5 позиции за носене в зависимост от възрастта на бебето (3 отпред, една странична, една отзад),
- тежестта на детето се разпределя равномерно между рамената и гърба като се разгърне шала,
- боите и оцветяването са сертифицирани от Okotex 100.

Размер М: ширина 70 см, дължина размер 5 - 4.2 м, размер 6 - 4.7 м.
В двата края шалът е скосен за по-лесно завързване.

В комплекта е включена и една кърпа за глава за бебето, направена от същия материал и цвят както слинга.

Демо видео за поставяне на слинга шал. За повече видео демонстрации кликни тук.ByKay е холандска фирма, основана от Кай Поелен. Тя самата е майка на четири деца и бързо е осъзнала предимствата на носенето на бебе със слинг шал - контакт с кожата на родителя, усещане за сигурност на бебето, практичност да го държите до себе си като същевременно ръцете ви са свободни. Тя създава модерни и комфортни слинг шалове, който идеално пасват на родителя и са направени от висококачествени материали. В допълнение марката предлага богат асортимент от аксесоари като кърпи за глава, шапки, шалчета и много други. Кай Поелен има само една цел - повече бебета и родители да се наслаждават на по-релаксиран начин на живот като използват нейните слинг шалове.
   
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.