Категория Навигация:


Слинг, Baby Sense

Слинг, Baby Sense - син

Още изгледи

  • Слинг, Baby Sense - син
  • Слинг, Baby Sense - бежов
  • Слинг, Baby Sense - син
  • Цвят: бежов
  • Цвят: син
69,95 лв.

Слингът на Baby Sense е създаден за да насърчава родителите да носят своите бебета в най-добрата позиция. Меките тъкани на слинга обвиват бебето и то заема позиция подобна на плода в майчината утроба. Вратлето на бебето се се подкрепя от слинга, което е от съществено значение за новороденото. То се гушка близо до тялото на мама и се успокоява.

И така, защо да носите вашето бебе в слинга?

- Сън: Люшкането на бебето при движение и плътното му прилепване към тялото на майката го стимулират да спи. Изследванията показват, че бебетата носени през деня спят по-добре през нощта. Когато бебето заспи в слинга можете лесно да го оставите в креватчето му.

- Успокояване: Има солидни доказателства, че бебетата, които се носят от майките им са значително по-спокойни от бебета, които не се носят. Слингът имитира успокояващата среда на майчината утроба. Люлеещото усещане, меките тъкани и звуците от тялото на майката (сърдечения ритъм и глас) успокояват бебето.

- Удобство: Майката често трябва да носи бебето и да изпълнява домакинските си задължения. Слингът държи бебето удобно освобождавайки ръцете на майка си. Друго голямо удобство за майката е, че може да кърми бебето дискретно във всякакви ситуации.
Размер: Не
Възраст: 0+ месеца
Характеристики:       
   
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.