Категория Навигация:


Анатомично гнездо

Red Castle
Анатомично гнездо COCOONaBABY®

Още изгледи

  • Анатомично гнездо COCOONaBABY®
  • Анатомично гнездо COCOONaBABY®
  • Анатомично гнездо COCOONaBABY®
  • Анатомично гнездо COCOONaBABY®
  • Анатомично гнездо COCOONaBABY®
  • Анатомично гнездо COCOONaBABY®

321,00 лв.
Добавят продукти в кошницата


Анатомично гнездо COCOONaBABY® на Red Castle, помага на новороденото възможно най-плавно и спокойно да се адаптира към живота след раждането си.

Предлага се в размер 3 (за бебета над 2,800 кг) за ползване при завръщането им у дома.

Нежно обгръща бебето, като му осигурява сигурно и успокояващо място, което напомня заеманата позиция в майчината утроба.

Бебето е в леко свито положение, ограничаващо появата на основните неразположения, които могат да го притесняват в първите месеци. Тази полу-фетална поза спомага за намаляване на риска от появата на колики и ефекта при често срещания стомашен рефлукс, ограничава риска от „плоска глава“ (плагиоцефалия). От изключителна важност е факта, че качеството и продължителността на съня са подобрени – тоест Вашето дете ще спи спокойно и продължително. Подпомага се и развиването на фината моторика на новороденото.

В комплекта са включени: подвижен адаптор, който позволява на „гнездото“ да расте заедно с бебето. (Нормално е към четиринадесетата седмица крачетата му да излизат от края на гнездото.), колан за през корема, който поддържа бебето в идеално положение, без да ограничава свободата му на движение, калъф-чаршаф от висококачествен памук Fleur de Coton® 100% памук, бял цвят.
Размер: Не
Възраст: Не
Характеристики:         
   

Препоръчваме Ви

Лодка

21,89 лв.
     
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.