Категория Навигация:


Въздухопречиствател AirFree E80

AirFree
Дигитален овлажнител за въздух на BabyMoov

Още изгледи

  • Въздухопречиствател AirFree E60
  • Въздухопречиствател AirFree E80
411,95 лв.


Добавят продукти в кошницата


Абсолютно безшумен, AirFree използва единствено топлина за изгаряне на микроорганизмите. Не е необходима подмяна на филтри или UV-лампи! Не работи с филтри от фибростъкло, триклозан гланцирана хартия или материали, които могат да бъдат вредни.

Airfree намалява токсините и корозивният озон, които според Агенцията за защита на околната среда, могат да предизвикат астма и унищожаване на белодробната тъкан. Изключителната TSS™ технология на Airfree е единствената, която намалява количеството на озон и унищожава микроорганизми едновременно.

Икономичен уред с електрическото потребление по-малко от това на 50W електрическа крушка.

Изключително чиста и естествена технология! Airfree използва единствено топлина за изгаряне на микроорганизмите.

Тестван и одобрен в реална работна среда (без симулации), от най-добрите ISO 17025 независими лаборатории и университети в няколко страни. Airfree унищожава всички микроорганизми, като плесен, бактерии, вируси и алергени, преминавайки през неговата патентована високо ефективна термодинамична система. Унищожаването на микроорганизми започва на 15-та минута.

AirFree е лесен за инсталиране и използване, поставя се на земята и се включва в най-близкия електрически контакт. Не изисква поддръжка или специално почистване.

Електрическата безопасност на уреда е гарантирана и одобрена от TUV (Техническа организация за мониторинг). Компактността на Airfree осигуряват неговата изключителна надеждност.

Капацитет: 32 кв.м.
Ел. потребление: 48W
Цвят: Бял

Гаранция: 2 години
Размер: Не
Възраст: 0+ месеца
Характеристики:               
   
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.