Категория Навигация:


Покривало за крачета за столче за кола, Denim Collection

Walking Mum

Още изгледи

 
55,00 лв.


Добавят продукти в кошницата


Ако искате да придадете по-завършен вид на столчето за кола (0-13 кг.), а на малкото ви бебче да му е топличко и уютно, то тогава покривалото за крачета е идеално за целта. Освен че допълва визията на столчето, то осигурява и защита от хлад, вятър и влага. Така детенцето ви ще се чувства по-сигурно и защитено.

- Размер 51х56 см
- Пере се в пералня.
- С лека вата
- Състав: 100% ПАМУК

Придайте градски шик и модна нотка на столчето за кола и със сигурност няма да останете незабелязани! Колекцията Denim е ново попълнение на бранда Walking Mum за 2016 и включва повече от десет артикула.

Продуктите на Walking Mum са изработени от най-добрите материи в съответствие с най-строгите европейски стандарти. Всички материали са без азобагрила и отровни вещества, вредни за здравето на вашето бебе.

Испанската фирма Pasito a Pasito създава марката WALKING MUM в отговор на все по-голямото търсене на продукти с по-изчистен дизайн. Чувалчетата и подложките за количка и аксесоарите към тях са създадени за съвременната и динамична майка, която освен практичност, изисква и стилна визия с внимание към детайла, с безкомпромисно качество на изработката и вложените материали.
Размер: Не
Възраст: Не
Характеристики:           
   
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.