Категория Навигация:


Чанта-куфар за пътуване, Denim Collection

Walking Mum

Още изгледи

 
75,00 лв.


Добавят продукти в кошницата


Мултифункционална чанта за престоя ви в родилния дом, за да носите всичко необходимо . Идеална за случая, благодарение на удобния си размер и лесно отваряне. Включва и дълга дръжка за през рамо. Изработена от здрава и лесна за почистване материя. Впоследствие можете за използвате за всяко пътуване, за да бъдат нещата на бебето в свой собствен, малък куфар.

- Размер: 48х28х18 см.
- Състав: 100% полиестер.

Придайте градски шик и модна нотка на визията си, и със сигурност няма да останете незабелязани! Колекцията Denim е ново попълнение на бранда Walking Mum за сезон Лято 2016 и включва повече от десет артикула.

Аксесоарите на Walking Mum са изработени от най-добрите материи в съответствие с най-строгите европейски стандарти, Всички материали са без от азобагрила и отровни вещества, вредни за здравето на вашето бебе.

Испанската фирма Pasito a Pasito създава марката WALKING MUM в отговор на все по-голямото търсене на продукти с по-изчистен дизайн. Всички продукти са направени за съвременната и динамична майка, която освен практичност, изисква и стилна визия с внимание към детайла, с безкомпромисно качество на изработката и вложените материали.
Размер: Не
Възраст: Не
Характеристики:               
   
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.