Категория Навигация:


MAXI подложка за количка с принт приятели

Tris & Ton
MAXI подложка за количка с принт приятели, Tris & Ton

Още изгледи

  • MAXI подложка за количка с принт приятели, Tris & Ton
 
72,00 лв.


Добавят продукти в кошницата


MAXI подложките за количка на Tris & Ton са направени от високотехнологични материали от последно поколение, специално проектирани да попиват и отвеждат влагата, като така предпазват детето от излишно изпотяване. Лесни за почистване и бързо съхнещи. Горната страна на подложката е изработена от “микро фреш” дишаща материя, която е изключително мека и приятна на допир. Тя не позволява изпотяване и не задържа топлината от тялото, като осигурява бързото изсъхване на плата. Тази материя обичайно се използва при спортните облекла.

Обратната страна на подложката е изработена от 3D мрежест плат, чиято технология на обработка, при движение от страна на детето, осигурява постоянен въздушен поток и необходимото вентилиране в топло време, като така осигурява здравословен комфорт за тялото. Тези характеристики и качеството на продукта, в съчетание с цветните и жизнерадостни принтовете екслузивни за марката Tris & Ton, правят тези подложки различни от всички други сходни продукти.

Изпозвайте самостоятелно или в комбинация с другите чудесни аксесоари за количка на марката като държачи за залъгалки, чанти за памперси, протектори за дръжки, възглавнички за врат. Голямото разнообразие от аксесоари ще ви помогне да придадете на количката си собствен стил и неповторимост.

1. Лесни за поставяне.
2. Високотехнологични материали от последно поколение.
3. Мрежестта основа между 3D материя, която спомага добрата вентилация и намалява изпотяването.
4. С включени протектори за раменните коланчета.
5. Подходящи за повечето колички.
6. Лесна поддръжка: пране в пералня машина.
7. Испански дизайн и изработка!

Размери: 44/34 х 84 см
Размер: Не
Възраст: Не
Характеристики:                 
       
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.