Категория Навигация:


Кърпа за игра DouDou Котенце, Namaste Collection, Охра

Walking Mum

Още изгледи

 
18,00 лв.


Добавят продукти в кошницата


Меко и гушкаво ду-ду коте, което спомага за изграждането на по-силна връзка с вашето бебе.“Обонянието на бебетата е по-развито от това на възрастните. Проучванията показват, че бебето може да разпознае майка си по нейната миризма.” пише Елизабет Пантли в книгата си “Заспиване без плач”.

Кърпата може да се превърне в мощно помагало за изграждане на връзката с вашето бебе. За да подсилите ефективността на кърпата я сложете под блузата си за няколко часа, за да поеме от миризмата ви.

Проучванията показват че, “Някои бебета се привързват към одеалце или играчка, която става “любима”. Това е преходен обект, който успокоява бебето във ваше отсъствие,” казва Пантли.

Бебетата обожават мекотата и различните текстури. Този сетивен стимул е и много важен за ранното развитие на бебето.
- Изработена в Португалия от 96% памук и 4% еластан
- Препоръчва се от самото раждане
- Размер: 23 х 23 см
- С избродирани очички и носле, за безопасността на вашето бебе

Аксесоарите и дрешките за новородени на Walking Mum са изработени от най-добрите европейски материи в съответствие с най-строгите европейски стандарти. Всички материали са без азобагрила и отровни вещества, вредни за здравето на вашето бебе.

Испанската фирма Pasito a Pasito създава марката WALKING MUM в отговор на все по-голямото търсене на продукти с по-изчистен дизайн. Чувалчетата за количка, аксесоарите и бебешките дрешки са създадени за вкуса на съвременната и динамична майка, която освен практичност изисква и стилна визия с внимание към детайла, с безкомпромисно качество на изработката и вложените материали.
Размер: Не
Възраст: Не
Характеристики:           
   

Препоръчваме Ви

     
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.