Категория Навигация:


Бандана, WALKIE Collection

Walking Mum

Още изгледи

 
15,00 лв.


Добавят продукти в кошницата


Банданата чудесно попива това, което изтича от устичката на бебето, за да останат сухи брадичката, вратлето и гърдичките му. Изработена е в Португалия от 100% памучно трико.

Всички закопчалки в колекцията от дрешки и аксесоари за бебчета от 0 - 3 месеца са без съдържание на никел, за да не предизвикват кожни раздразнения. Нямат и вътрешни етикети, които да прежулват нежната бебешка кожа.

Аксесоарите и дрешките за новородени на Walking Mum са изработени от най-добрите европейски материи в съответствие с най-строгите европейски стандарти, Всички материали са свободни от азобагрила и отровни вещества, вредни за здравето на вашето бебе.

Испанската фирма Pasito a Pasito създадава марката WALKING MUM в отговор на все по-голямото търсене на продукти с по-изчистен дизайн. Чувалчетата за количка, аксесоарите и бебешките дрешки са създадени за вкуса на съвременната и динамична майка, която освен практичност изисква и стилна визия с внимание към детайла, с безкомпромисно качество на изработката и вложените материали.
Размер: Не
Възраст: Не
Характеристики:                 
   
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.