Категория Навигация:


Нагревател за кърпички POP®

Prince Lionheart

Още изгледи

74,95 лв.


Нагревателят за кърпички POP® използва патентована Ever-Fresh система и поддържа бебешките кърпички топли, влажни и без промяна на цвета.

Нагревателят за кърпички POP® поддържа мокрите кърпички във възможно най-доброто състояние за успокояване на деликатната кожа на вашето бебе.

Тази патентована система работи по четири начина:

1 Касетка с възглавничка
Касетката Ever-Fresh съдържа специално разработена и патентована възглавничка с микро пори, която винаги се поддържа влажна. Тази касетка се поставя между източника на топлината и кърпичките като подпомага движението на влагата.

2 Антимикробно
Както корпуса на нагревателя така и касетката с възглавничката са обработени с EPA одобрени добавки за спиране на растежа на микроорганизми, които могат да причинят разваляне, миризми и мухъл.

3 Покафеняване
Повечето бебешки кърпички съдържат добавки, които при тяхното нагряване предизвикват обезцветяването или покафеняването им. Ever-Fresh системата изолира кърпичките от източника на топлината и по този начин предотвратява тяхното покафеняване.

4 Задържане на влага
Ever-Fresh възглавницата поддържа кърпичките влажни чрез процеси на изпарение и кондензация. Микропорите във възглавницата задържат или изпускат влага когато е необходимо за поддържане на необходимата влажност.
Материал: Не
Възраст: 0+ месеца
Вместимост: Не
Характеристики:       
       
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.