Категория Навигация:


Подложка за преповиване Denim Collection

Walking Mum

Още изгледи

 
25,00 лв.


Добавят продукти в кошницата


Компактно допълнение към чантата за памперси. Практична и сгъваема, подложката за преповиване осигурява хигиеничност и удобство на път или в парка. Или дори предпазва новия ви бял панталон от пейките в парка.

- Размер: 63,6х69,6 см.
- Материята е много здрава и лесна за поддръжка.
- Състав: 100% полиестер.

Придайте щипка градски шик и малко закачливост на бебешката си колекция и със сигурност няма да останете незабелязани! Колекцията Denim е ново попълнение на бранда Walking Mum за 2016 и включва повече от десет артикула.

Продуктите на Walking Mum са изработени от най-добрите материи в съответствие с най-строгите европейски стандарти. Всички материали са без азобагрила и отровни вещества, вредни за здравето на вашето бебе.

Испанската фирма Pasito a Pasito създава марката WALKING MUM в отговор на все по-голямото търсене на продукти с по-изчистен дизайн. Чувалчетата и подложките за количка и аксесоарите към тях са създадени за съвременната и динамична майка, която освен практичност, изисква и стилна визия с внимание към детайла, с безкомпромисно качество на изработката и вложените материали.
Размер: Не
Възраст: Не
Характеристики:                 
       
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.