Категория Навигация:


Калъф за столче за кола, Denim Collection

Walking Mum

Още изгледи

 
80,00 лв.


Добавят продукти в кошницата


Столчетата за кола обичайно са с едноцветна полиестeрна тапицерия, която запарява, цапа се и се захабява лесно.

Придайте щипка градски шик и малко закачливост на бебешкото столче с калъфите от колекциите на Walking Mum. Освен че допълват визията на столчето, те осигуряват комфорт и намаляват изпотяването благодарение на специалната дишаща мрежа откъм гърба. Калъфът е и много по-хигиеничен, тъй като се поставя и сваля изключително лесно и се пере в пералня.

Калъфът за столче за кола от новата колекция Denim е изработен от най-фин чист памук, който осигурява копринен допир до кожата на вашето мъниче.

Комбинира се с другите артикули от колекцията като: чанта за памперси, чантичка за залъгалка, сенник, покривало за крачета и др.

- Подходящ за повечето столчета за кола от 0-13 кг.
- С множество илици и отвори, които се разрязват според разположението на коланите на всяко столче.
- Пере се в пералня на 30 градуса.
- Състав: 100% фин памук
- С протектори за коланчетата
- Размер: 49х78 см.

Калъфите и аксесоарите на Walking Mum са изработени от най-добрите материи в съответствие с най-строгите европейски стандарти, Всички материали са без азобагрила и отровни вещества, вредни за здравето на вашето бебе.

Испанската фирма Pasito a Pasito създава марката WALKING MUM в отговор на все по-голямото търсене на продукти с по-изчистен дизайн. Всички артикули и аксесоари са създадени за съвременната и динамична майка, която освен практичност изисква и стилна визия с внимание към детайла, с безкомпромисно качество на изработката и на вложените материали.
Размер: Не
Възраст: Не
Характеристики:           
   
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.