Категория Навигация:Бебешки и детски онлайн магазин iBebe.bg

Онлайн магазинът iBebe.bg е място където можете да намерите внимателно подбрани, висококачествени стоки и аксесоари за бебето, детето и майката.

Ние сме вносител и изключителен дистрибутор за България на бебешките аксесоари и умно измислени пособия за отглеждане на бебе на американската фирма Prince Lionheart, която има дългогодишен опит в разработването на бебешки и детски продукти.

Ние сме дистрибутор на английските слингове theBabaSling, които са много удобни и практични. Предлагат се в голямо разнообразие от цветове и са двойно подсигурени против откопчаване с втори колан.

Ние сме вносител на бебешките играчка на американската марка Alex Toys и предлагаме разнообразен асортимент от меки играчки с красиви цветове и екологични материи.

Ние знаем, че бихте искали да получите вашата поръчка възможно най-бързо и ще направим всичко възможно да Ви осигурим своевременна доставка. За Ваше удобство сме поставили фиксирана цена на доставката, която не зависи от теглото или размера на пратката. За по-големи поръчки (над 50 лева) и за лоялни клиенти предлагаме безплатна доставка.

Ние обръщаме особенно внимание на обсужването на клиентите и ще направим всичко, което е по силите ни за да останете доволни. Оставаме на Ваше разположениие за всякакви въпроси и препоръки.

Екъпът на ibebe.bg

 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.